Hakkımızda

Parma Sole ismi nasıl doğdu ?
1979 yılından beri çalıştığımız Parma şehrini ve mutfağını sevdikten sonra, bu lezzetleri ve kültürü İstanbul'a taşımaya, mutfağımızın temelinin Parma Mutfağı olmasına karar vererek Parma Sole ismi doğdu.

Ve tüm dostlarımızla bu hayallerimizi paylaşmak için yola koyulduk.

Konaklama tesisimize 900 metre uzaklıktaki küçük çiftliğimizde de bilumum meyve sebze, tamamen doğal ve geleneksel şartlarla yetiştirilmekte olup nar ekşisi, tereyağı, peynir ve pekmez gibi imalatlarda da tecrübelerimiz bulunmaktadır. Zeytinyağımızı Milas'tan getirdiğimiz taş baskı değirmeninde imal ediyor, etmekteyiz.

Kastamonu'dan Siyez buğdayı ve bulguru ve Karaman'dan Durum buğdayını, Trabzon Sürmene'de üretilen taş değirmende una ve irmiğe dönüştürmekteyiz.

İtalyan mutfağı konusunda deneyimli ekibimiz ile özellikle Parma Mutfağı’nın en güzel tatlarını, gerek kendi yaptığımız olan ürünleri, gerekse yöre markalı ürünleri beğenilerinize sunma amacındayız.

Saygılarımızla,